Ne poti sprijini - DONEAZA

 

Bine ati venit pe site-ul organizatiei Societatea Doamnelor Bucovinene !

 
 
Scrisoare deschisa

Activitate socio-medicalã în sprijinul comunitãtii

Image         Din initiativa unui grup de doamne inimoase, s-a înfiintat în primavara lui 1993, Societatea Doamnelor Bucovinene, de a carei misiune declarata initial - sustinerea implicarii femeii în viata sociala si culturala a comunitatii - nu s-a dezmintit niciodata.

Pe parcursul anilor, "Doamnelor bucovinene" - femei de diferite conditii sociale si profesii- li s-au adaugat si alte Doamne, a caror contributie a dus la cresterea continua a prestigiului organizatiei.  Un exemplu în acest sens si un nume care impune: doamna Lydia baronesse Lovendal - Papae (fiica pictorului George Baron Lavendal), este presedinta de onoare a acestei societati din 1997.  

Dezvoltandu-se pe trei componente: cultural, educatie si social,   Societatea Doamnelor Bucovinene si-a facut simtita prezenta în viata sucevenilor si nu numai prin institutiile si serviciile înfiintate. Pe parcursul celor 10 ani de activitate, societatea s-a implicat în peste 10 campanii nationale de informare si constientizare, a organizat peste 30 seminarii si conferinte pe teme socio-medicale, a organizat sau a participat ca partener la peste 55 actiuni cu caracter social.

Tot ce s-a enumerat pana aici nu este decat varful "iceberg-ului"; ceea ce nu se vede: noptile albe, renuntarile, dezamagirile, emotiile, momentele în care dorinta de a ajuta este limitata de lupta cu inertiile, apoi tenacitatea, lupta cu sine si cu "toata lumea", satisfactia lucrului bine facut, - pentru ca nimic nu se realizeaza fara sacrificii, fara daruire de sine, fara dragoste de aproape....si "Doamnele Bucovinene" stiu asta.

Presedinte

Mihaela GROSU

 
< Precedent

din albumul cu actiuni...