Ne poti sprijini - DONEAZA

 

Bine ati venit pe site-ul organizatiei Societatea Doamnelor Bucovinene !

 
 
despre noi

ImageSocietatea Doamnelor Bucovinene este o organizatie neguvernamentala, non-profit si a dobandit personalitate juridica prin hotararea judecatoreasca 4007 din 6 aprilie 1993.

 

Societatea Doamnelor Bucovinene:

 

  • din luna mai 1993 s-a afiliat la Confederatia Nationala a Femeilor din Romania
  • din februarie 2003, este membra a Coalitiei nationale a organizatiilor neguvernamentale implicate in programe privind violenta impotriva femeii, facand parte din grupul de strategie si standarde constituit la nivelul acesteia.
  • este membra in Comisia de Evaluare a Furnizorilor de Servicii Sociale din cadrul DMSSF Suceava din 2005
  • este membra din 2006 in Comisia Judeteana de Egalitate de Sanse din cadrul DMSSF Suceava
  • este membra din 2006 a Pactul Judetean pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala
  • din octombrie 2006, Societatea Doamnelor Bucovinene este membra a retelei informale a prestatorilor de servicii sociale in domeniul disabilitatii DISABNET

In luna iulie 2006, Societatea Doamnelor Bucovinene a semnat memorandum-ul Parteneriat pentru sanatate care vizeaza dezvoltarea unor politici de sanatate la nivel judetean impreuna cu alte 10 institutii de stat. In cadrul acestui acord, Societatea Doamnelor Bucovinene contribuie la definirea si implementarea campaniei de informare, educare , schimbare de comportament a populatiei, precum si la furnizarea programelor de formare in cadrul proiectului. Parteneriatul a fost facilitat de catre University Research Co.LLC, in cadrul Proiectului pentru Reforma Sanatatii in Romania finantata de catre USAID.

 

 

 

din albumul cu actiuni...